Raakkrantje Maart 2023

 

In ons jaarprogramma stond voor 25 maart een speciale editie van Let’s Dance geprogrammeerd. Deze  grandiose muziek- en  dansavond wordt verschoven naar 21 oktober. Je zal uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte gehouden worden over de verdere ontwikkelingen van dit unieke evenement.

Als vervangende activiteit stelden we een theateravond voor in het gezelschap van Erhan Demirci en Bart Herman in het Casino van Beringen op donderdag 30 maart.  In verband hiermee kreeg je van ons op 20 februari een mail met de nodige info. (Te) late beslissers mogen nog steeds contact opnemen met Guido (0473 33 95 40) om alsnog een kaart te bekomen, maar uiteraard zonder garantie.

-0-0-0-0-0-

Onze volgende activiteit is een klassieker van jewelste. We zijn de tel kwijt, maar ons Paasontbijt moet zowat aan zijn 35ste editie toe zijn.  Paasmaandag 10 april gaan we de eieren ook niet zo nauwkeurig tellen, maar je kan er van op aan dat er, net zoals alle voorgaande jaren, méér dan genoeg zullen zijn.   ’n Zacht gekookt eitje, vers brood en goeie koffie met vrienden-tafelgenoten: wat wil je nog méér?

Ook nu zorgt onze chef-kok(er)  ervoor dat honderden eieren nét genoeg gekookt zijn én net op tijd! We verwelkomen je graag in de grote zaal van het Kristoffelheem van 9 u ’s morgens tot 10.30 u.

Deelname in de kosten: slechts 10 € per gezin!

Voor alle duidelijkheid: bij uw gezin worden gerekend: alle personen die “onder uw dak” wonen, dus geen kinderen en/of kleinkinderen die elders wonen (Ze zijn natuurlijk hartelijk welkom, maar betalen apart). Voor alleenstaande leden is de bijdrage 5 €.

Betalingen kunnen zoals steeds liefst via onze rekening: BE87 0682 0622 8794.

Inschrijven graag vóór maandag 3 april bij je bestuurslid of rechtstreeks bij Guido via SMS naar  0473/33.95.40  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gelieve daarbij niet alleen  duidelijk het totaal aantal personen op te geven, maar ook hoeveel kinderen -12 jaar daarbij desgevallend inbegrepen zijn.

 

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.