Raakkrantje Maart 2019                                                                                                            

Let’s dance!

Na het succes van de vorige jaren zijn we maar al te blij dat er een vervolg komt met deze 4de  editie!  Die komt er op zaterdag 30 maart. Een ganse avond muziek uit de jaren 1960-1979 mét echte Deejays en 45-toerenplaatjes!  Je kreeg reeds een uitnodiging hiervoor in december. Heb je getreuzeld en daardoor vergeten in te schrijven? Je kan het nog proberen, maar dan is het nu ongetwijfeld de hoogste tijd! Neem  meteen kontakt met Leo, Martin of Pol of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De plaatsen zijn beperkt!

 

-o-O-o-

 

Daguitstap naar het Vlaams Parlement en het AfricaMuseum in Tervuren.

Voor dinsdag 2 april planden wij een uitstap waar we zelf erg naar uitkijken. In de voormiddag brengen we nl. een bezoek aan het Vlaams Parlement, waar we zullen ontvangen worden door Lode Ceyssens, Vlaams Parlementslid en burgemeester van  Oudsbergen. Het bezoek eindigt rond de middag. Dan is het tijd om ons naar het AfricaMuseum in Tervuren te begeven.

Sommigen zullen het museum al eens bezocht hebben, maar ook voor hen loont het de moeite om niet alleen het totaal gerenoveerde gebouw terug te zien in al zijn pracht, maar vooral de zeer uitgebreide collectie: de oppervlakte werd van 6000 m2 naar 11000 m2 gebracht waardoor veel meer objecten kunnen getoond worden!

Bij aankomst gaan we eerst naar het restaurant waar we de nodige plaatsen reserveerden en een warm middagmaal (soep – dagschotel – water – koffie of thee) voorzien hebben.

Nadien worden we rondgeleid door 3 gidsen, zodat het bezoek zeker volledig en  interessant zal zijn!

We plannen terug te vertrekken omstreeks 17.00 u.

Wanneer? Dinsdag 2 april

Vertrek: 0m 07.30 u vanop het kerkplein (wegens de werken aan de oude school)

Prijs: 39 € (inbegrepen: verplaatsing per autocar, bezoek aan Parlement, middagmaal, toegang museum en rondleiding per gids) (de kas komt in belangrijke mate tussen in de kostprijs!).

Inschrijven:  bij je bestuurslid of rechtstreeks bij Ludo via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of SMS naar 0476/25 82 02.

 

   "------------"-------------"---------------"-------------"-------------"---------------"-------------"---------"-----"

Naam: …………………………………………                                                                   Tel.  0…./………………………….

schrijft in voor de daguitstap naar Brussel en betaalt ….. x 39 €= …….€

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.