Raakkrantje November 2019

 

Sinds enkele  jaren reeds… bedraagt het lidgeld normaal 30 €, maar je herinnert je wellicht nog wel dat ons bestuur destijds beslist heeft die verhoging niet door te rekenen maar ze zelf vanuit onze eigen kas voor jou bij te passen. Dat doen we ook dit jaar weer.  Jouw bestuurslid zal je dus binnenkort de nieuwe lidkaart aanbieden aan de oude prijs van 25 €! Wij hopen dat je ons gebaar zal weten te appreciëren als een extra reden om lid te blijven!

Van onzentwege zullen wij ons  eens te meer inzetten voor de realisatie van ons allerbelangrijkste streefdoel: een antwoord zijn op de groeiende nood aan sociaal contact!

Je kan je lidgeld natuurlijk nog steeds contant betalen maar doe het maar gerust  d.m.v.  een overschrijving op onze rekening  BE87 0682 0622 8794 van KWB-Oostham.

 

 

Onze jaarlijkse eetdag valt dit jaar op zondag 24 november. Ook hier hanteren we prijzen van de vorige jaren! Mosselen nog steeds voor 18 €vidée  of een kipfilet à 11 €,  spare-ribs voor maar 12 €! Let wel: de hier vermelde bedragen zijn prijzen “voorverkoop” (“Kassa-prijzen” zijn dus 1 € hoger) Wij zijn de enige vereniging die je nog een wezenlijke korting geeft als je op voorhand bestelt!  Doen dus!

We verwachten je tussen 11.30 u. en 15.00 u.  Welkom!

 

 

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen was uitgenodigd om te spelen op het verjaardagsfeestje van Prinses Elisabeth. En jij… bent uitgenodigd voor hun concert op 5 december in het CC van Leopoldsburg. (Zie ons Raakkrantje van vorige maand!) We hebben nog enkele plaatsen in onze groepsreservatie. Maar dan mag je nu echt niet meer wachten om te reageren! Waarom zou je? (Op = op)

Bel of mail als de gesmeerde bliksem naar Guido via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 339540!

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.