Raakkrantje September 2019

 

 

Onze vorige startavonden kenden een groeiend succes:  een goede reden om  ook dit jaar daarmee van wal te steken en weer iedereen  uit te nodigen voor een gezellige avond op vrijdag 6 september. Hoofdonderwerp van de avond is vanzelfsprekend de voorstelling van ons jaarprogramma. Niet omdat er sensationele dingen op stapel staan, maar gewoon om een en ander wat meer toe te lichten én jullie bovendien te trakteren op meerdere (!) rondjes  van de kas. We halen ook wat nostalgie uit de kast met een fotomontage van ons tweede weekend, destijds naar de Champagnestreek in 2006. Maar we pakken ook   uit met details en foto’s van de voorbereiding van ons volgend weekend naar…  Alkmaar!  We verwachten je om 19.30 u en inschrijven is ook dit keer niet nodig!

Hartelijk welkom!

 

Voor onze fietstocht van zondag 15 september verzamelen we aan het Kristoffelheem om 13.00 u voor een rit van ongeveer 45 km, met als bestemming de vallei van de Zwarte Beek en de mijnsite van Zolder. We voorzien een halte in de Blueberry Fields (koffie en taart) en B-Mine. We verwachten terug te zijn rond 17.30 u voor de koffietafel met belegde broodjes & taart.

 

Inschrijving: bij je bestuurslid of rechtstreeks bij Martin Vankrunkelsven: mailen → Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of sms naar 0474/04 91 31 ten laatste dinsdag 10 september !

  We verwachten terug te zijn rond 17.30 u voor de koffietafel met belegde broodjes & taart.

 

Prijs:  slechts 7 € per persoon (kan/mag gestort worden zoals steeds op BE87 0682 0622 8794 van KWB Oostham (maar denk eraan: óók verwittigen bij Martin of je bestuurslid !)

 

Op onze welkomavond van 6 september zullen we ons gedrukt jaarprogramma verdelen: indien je toch niet zou kunnen komen die avond, kan je best nu onze afspraak voor oktober noteren: zondag de 20ste  verwachten we je voor onze herfstwandeling. Details vind je in ons volgende Raakkrantje!

 

"-------------"-------------"---------------"-------------"-------------"---------------"-------------"---------

 

Naam: ……………………………………………………      schrijft in voor  de fietstocht voor ….. personen 

 

                                                                                en stort/betaalt  ….. x 7 €  =  …..   €.

 

Extra editie

Door een vergetelheid is één activiteit uit ons programma niet in ons raakkrantje van deze maand terechtgekomen, nl. ons bezoek aan het Revalidatie & MS Centrum Pelt op dinsdag 8 oktober. Daarom deze aparte uitnodiging.

Ook jij hebt wellicht reeds dikwijls over dit centrum horen praten omdat in je kennissenkring  wel iemand op zijn verzorging beroep heeft moeten doen. Onlangs kwam het bovendien herhaaldelijk in de kijker tijdens de Tv-serie rond de ongelooflijke revalidatie van de oer sympathieke  wielrenner Stig Broeckx.

Het meest bekend is de specifieke revalidatie, zorg en begeleiding van personen met MS en het onderzoek m.b.t. MS en ALS. Maar er wordt ook hard gewerkt rond:

   -intensieve neurologische en motorische revalidatie,

  -revalidatie en reactivatie van comapatiënten

  -sportmedisch advies voor personen met beperkingen.

Het wordt zeker een leerrijk en boeiend bezoek dat wij je warm willen aanbevelen!

Het programma ziet er als volgt uit:

  *18.15 u: vertrek aan de kerk (carpoolen)

  *19.00 u: ontvangst en voorstelling van het centrum

  *19.20 u: gebak met koffie/frisdrank

  *19.30 u: rondleiding en vragenronde

  *Einde rond 21 u.

 

Deelname : 5 € per persoon,  contant of overschrijving naar BE87 0682 0622 8794 van KWB Oostham.

Inschrijvingen: ten laatste op dinsdag 1 oktober: rechtstreeks bij Wilfried Theunkens via 0494/82.64.87 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgelet: aantal deelnemers wordt door het centrum beperkt tot 40.

Waarom zou je wachten om in te schrijven? Doe het meteen!

 

Welkom!

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.