Raakkrantje September 2020

 

Een dikke streep door onze …. planning!  Dat is wel degelijk het geval: niks nieuws, integendeel.  We raken het stilaan gewoon dat we niet veel meer moeten plannen tot het fameuze vaccin, waarop we allemaal zitten te wachten, de lont uit het kruitvat zal trekken.

We hadden er ons nochtans op verheugd om een genereuze traktatie te organiseren bij het begin van het nieuwe werkjaar… We hebben ons jaarprogramma niet naar de drukker gebracht, want je kan je terecht afvragen wat er van zal kunnen doorgaan. Want ook onze volgende activiteit, onze fietstocht met de aansluitende koffietafel, gaat op de schop.

Maar… er is wel een lichtje in de tunnel. Voor vrijdag 9 oktober hebben wij een bezoek gepland aan het Cultureel Centrum in Leopoldsburg voor het optreden van The Bonanza’s en dàt gaat wèl door:  in coronaconforme omstandigheden (o.a. in bubbels) zodat je  wat dat betreft gerust kan zijn! Wij hebben 40 plaatsen in optie genomen om zeker te zijn dat we een redelijk aantal zitjes kunnen aanbieden voor deze fantastische coverband. We zagen ze reeds menige keer in actie en kunnen u garanderen dat de sfeer top zal zijn. Ze zijn vaste gasten in het CC wegens hun grote populariteit. Dit jaar treden ze zelfs drie dagen na mekaar op wegens de grote vraag. Zorg dus dat je erbij bent! Hartelijk aanbevolen!

Vertrek? aan de kerk om 19.45 u (evtl. carpoolen)

Quanta costa?  Slechts 13 € per persoon

Inschrijven? Liefst zo vlug mogelijk (omwille van onze optie)  bij je bestuurslid of rechtstreeks bij Guido via 0473/33.95.40 (SMS) of mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het overeenstemmend bedrag mag nadien gestort worden op rekening BE87 0682 0622 8794 van KWB Oostham.

 

 

En tenslotte moet je nog de hartelijke groeten hebben van

Wilfried, Ludo, Fons, Jean-Pierre, Pol, Nar, Freddy, Marcel, Martin, Leo en Guido.

 

 
What do you want to do ?
New mail

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.