Raakkrantje Februari 2020  

 

Gin & Tonic: sinds geruime tijd zijn ze een onafscheidelijk en populair duo geworden. Het klinkt ook jou wellicht vertrouwd in de oren. Maar misschien niet zo voor je smaakpapillen. Het is  -zoals meestal- niet onverdiend bekend geworden. Daarom oordeelden we dat het de moeite waard zou zijn je de gelegenheid te bieden er ook eens mee kennis te maken. Wij nodigden Wim Vanoevelen uit:  iemand die “er wat van kent”.  Zijn firma, Tensu, is nl. gespecialiseerd in cocktail- & whiskybartoestanden. Je mag een degustatie verwachten van 4 gins, 4 tonics en 1 gin & tonic en de ganse avond zal ongeveer anderhalf uur in beslag nemen.  

 

Waar is die bar? In ’t Kristoffelheem. (kleine zaal)

Wanneer gaat ze open? Vrijdag 28 februari om 19.00 u.

Wat moet dat kosten? 25 € per persoon.

Wanneer sluit die bar? Als de laatste naar huis gaat. À propos: als jij dat bent, zorg dan maar dat je een “bob” of een “bobette” aan de hand  hebt. (Of je fiets). Je weet maar nooit!

 

Inschrijven: bij je bestuurslid of rechtstreeks bij Ludo via SMS naar 0476/25.82.02 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  vóór zaterdag 22 februari.

 

-o-O-o-

 

Bladvulling

Komt er een Nederlander, een Duitser en een Belg een bar binnen.

-Barkeeper: “Is dit een grap?”

-o-O-o-

 

De uitbater van bar “Tropical” krijgt rond de middag telefoon.

-“Hallo?”

-“Mijnheer, wanneer gaat die bar open?”

-“Om acht uur”

-“Maar allez, kan dat niet wa vroeger?”

-“Nee mijnheer, vóór acht uur komt ge d’r niet in!”

-“Maar mijnheer, ik moet er niet in: ik moet er nog uit!”

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.