Raakkrantje Oktober 2020

Ken jij een woord dat in een mum van tijd méér over de tongen ging en blijft gaan dan “corona”?  We staan er mee op en we gaan er mee slapen. De sfeer drukt op onze gemoedsgesteldheid. Het doet dan ook deugd als je eens met anderen een (veilige) babbel kan doen, liefst bij een “natje en een droogje”. We verlangen allemaal naar meer contact en gezelligheid, zeker nu de herfst weer de lange avonden terugbrengt. Wij kijken dus samen met jou uit naar onze showavond in het CC van Leopoldsburg op vrijdag 9 oktober. Alle kaarten zijn intussen weg en dat zegt uiteraard veel. (Indien je toch mee wil, mag je nog steeds bellen. We proberen dan wel kaarten bij te krijgen).

Voor diegenen die ingeschreven zijn: omdat er maar 200 mensen per vertoning in de zaal kunnen met 1 meter tussen elke bubbel, wordt het publiek van deze avond gesplitst over twee shows. Wij worden verwacht voor de voorstelling van 21.00 u.  De duur van de show zal ongeveer 75 minuten zijn, zonder pauze. We passen ons vertrek aan de kerk dus een beetje aan en komen samen om 20.00 u. (De deuren gaan open om 20.30 u en we moeten in groep binnenkomen. We worden dan aansluitend maar toch in bubbels geplaatst. Er zijn dus geen genummerde plaatsen).

Heb je nog vragen dan mag je steeds kontakt opnemen met Guido via 0473/33.95.40 (SMS) of mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nog niet betaald?  Het overeenstemmend bedrag mag  gestort worden op rekening BE87 0682 0622 8794 van KWB Oostham.

Kom je rechtstreeks? Geef dan even een seintje aan Guido, zodat we niet nodeloos op je wachten bij het vertrek.

Hoeft het nog gezegd te worden dat je je mondmasker niet mag vergeten?!

 

Raakkrantje Oktober 2020 (deel 2)

Herfstwandeling

Wij hebben binnen onze KWB de traditie om een fietstocht of een wandeling af te sluiten met een koffietafel, want dat geeft toch net die méérwaarde aan zo’n activiteit. Helaas is dat momenteel niet mogelijk. Onze eerste reactie was dan ook om de wandeling helemaal te schrappen, maar dat is wellicht juist wat we niét mogen doen…  Daarom laten we onze wandeling dus toch doorgaan in een aangepaste versie. We zullen geen tussenstop houden maar bij terugkeer in de kantine zal er wel mogelijkheid zijn om nog wat na te genieten en bij te praten bij een deugddoend pintje of koffie!

Wanneer?  Zondag 18 oktober met vertrek om 13.30 u.

Waar? Aan de kantine van Geneberg (deze is groot genoeg om bij terugkeer met voldoende afstand te kunnen binnen zitten)

Afstand?  ongeveer 8 km (2 à 2 1/2 u.) Er is mogelijkheid om ongeveer halverwege “in te korten” en in  de kantine de terugkeer van de anderen af te wachten.

Deelnameprijs? vermits er geen koffietafel is wordt de deelname uiteraard gratis.

Inschrijven? Niet echt nodig, maar toch zeer gewenst zodat we een idee hebben hoeveel deelnemers we mogen verwachten. Een seintje is een kleine moeite: bij Guido via 0473/33.95.40 (SMS) of mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Niet vergeten? - Mondmasker,  eventueel laarzen.

                            -Mee te doen!

We verwachten je!    

 

En tenslotte moet je nog de hartelijke groeten hebben van

Wilfried, Ludo, Fons, Jean-Pierre, Pol, Nar, Freddy, Marcel, Martin, Leo en Guido.         

 

 
What do you want to do ?
New mail

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.