Raakkrantje September 2021

 

We hebben er nu wel lang genoeg over geklaagd en gezaagd! Eindelijk is ’t zover:  ‘t kan weer!  Hoe kunnen we beter van wal steken dan met een uitnodiging voor onze startavond op vrijdag 10 september om 19.30 u in de kleine zaal van het Kristoffelheem? We gaan het vanzelfsprekend hebben over de nieuwe punten van het jaarprogramma, we gaan even  verwonderd kijken naar  foto’s uit onze oude doos, maar zeker ook genieten van een gezellig samenzijn en dat allemaal op rekening van onze schatbewaarder.  Inschrijven hoeft voor een keer niet. Maar je bent meer dan ooit van harte welkom!

-0-0-0-0-

 We meldden het reeds in onze laatste mail dat je zondag 12 september best kon vrijhouden voor onze fietsnamiddag.  We verzamelen om 13.00 u aan het Kristoffelheem voor een rit van ongeveer 40 km in de richting van Geel. Onderweg is er natuurlijk gezorgd voor een geschikte halteplaats. We verwachten terug te zijn tegen 17.00 u voor de koffietafel met belegde broodjes & taart.

Inschrijving: bij je bestuurslid of rechtstreeks bij Martin Vankrunkelsven: mailen → Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of sms naar 0474/04 91 31 ten laatste vrijdag 10 september !

Prijs:  slechts 8 € per persoon (kan/mag gestort worden zoals steeds op BE87 0682 0622 8794 van KWB Oostham (maar denk eraan: óók verwittigen bij Martin of je bestuurslid !)

-0-0-0-0-

 Op onze welkom-avond van 10 september zullen we het gedrukt jaarprogramma verdelen: indien je toch niet zou kunnen komen die avond, kan je best nu onze eerste afspraak voor oktober noteren: dinsdag 5 oktober plannen we een bezoek Euridice in Mol, waarbij we een beknopt overzicht krijgen van het onderzoek  om radioactief afval te bergen in diepe kleilagen. Aan de hand van filmpjes, tekeningen en maquettes wordt het onderzoek toegelicht. We dalen met een lift af tot een diepte van 225 meter in het hart van de Boomse klei, waar zich het ondergrondse laboratorium bevindt. Het bezoek begint om 13.00 u en eindigt om 16.00 u. Aansluitend brengen we een bezoek aan De Biehal,  waar sociale tewerkstelling centraal staat: De Biehal biedt een job, begeleiding en een toekomstperspectief aan meer dan 250 mensen die, om welke reden dan ook, weinig of geen kansen krijgen op de gewone arbeidsmarkt.

Inschrijving: bij je bestuurslid of rechtstreeks bij Leo Boven: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact via 0476/34.63.54.  Let op! : deelname is gratis, maar beperkt tot 34 personen strikt en dient te gebeuren vóór donderdag 16 september!  (Bij overschrijding van het aantal voorzien we een tweede bezoek op een later te bepalen datum).

Vertrek: We verzamelen voor vertrek (carpoolen) aan de kerk om 12.15 u.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.