Raakkrantje April 2019

 

Let’s dance  (30 maart) was uitverkocht en zo is het ook gegaan met onze uitstap naar het Vlaams Parlement en het AfricaMuseum! Uiteindelijk hebben we nog een grotere autocar kunnen bekomen om de laatsten te kunnen meenemen: altijd aangenaam als er veel respons komt.

 

De reconstructie van “De wonderbare visvangst” is  gepland op zaterdag 18 mei!

Begin november vroegen we ons af of er ook belangstelling zou zijn voor een “gelegenheids-onder-onsje” rondom een visvijver die we dan speciaal voor die dag zouden afhuren. En ja hoor!  Dus nog eens herhalen voor diegenen die het toen “gemist” hebben: ken je niks van vissen en weet je ternauwernood hoe je een “geer” moet vasthouden?  Geen nood: dan zijn we allemaal gelijk! Dat is misschien ook net wat het plezierig zou kunnen maken. Ook voor gerief hoef je niet te zorgen (wel laten weten!). Er wordt geaasd op forel van 10 u ’s morgens tot 17 u ’s avonds. En je weet het: de wonderen zijn de wereld nog niet uit!  Op ’t einde van de dag wordt de “buit” verdeeld. Deelnemen is dus het belangrijkst, want ieder wint evenveel!

Wil je gewoon getuige zijn vanop de zijlijn? Dat kan ook! Overigens: zelfs als er maar 2 vissen worden gevangen, zullen wij tegen de middag zorgen voor 5 broden en zal er voor iedereen voldoende te eten zijn! Dit wil je toch niet missen!?

Wanneer? : zaterdag 18 mei om 9.30 u a/d  kerk (Bestemming: Heusden / Forelvijver Beemdenhof.)

Deelname in de kosten: -ofwel 20 € per persoon voor de ”vissers” (inbegrepen: visgerief (ook aas), 2       dranken, huur van de visvijver, gegarandeerde vangst, 3 belegde broodjes)

-ofwel 10 € per persoon voor de “niet-vissers” (inbegrepen: 2 dranken,                                        3 belegde broodjes)

Inschrijving: liefst vóór 1 mei bij je bestuurslid of rechtstreeks bij Jean-Pierre Kemps via             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of SMS naar 0476 60 24 93 en vergeet niet te vermelden of je eigen visgerief meebrengt óf niet!

 

Paas-ontbijt op maandag 22 april.

Al méér dan 30 jaar zorgt onze onvolprezen chef-kok(er) Nar ervoor dat honderden eieren nét genoeg gekookt zijn én net op tijd! Ook dit jaar verwacht  hij u samen met zijn  assistent-paashazen  in de grote zaal van het Kristoffelheem van 9 u ’s morgens tot 10.30 u.

Deelname in de kosten: slechts 8 € per gezin. Voor alle duidelijkheid: bij uw gezin worden gerekend: alle personen die “onder uw dak” wonen, dus geen kinderen en/of kleinkinderen die elders wonen (Ze mogen natuurlijk wel deelnemen, maar betalen apart). Voor alleenstaande leden is de bijdrage 4 €.

Inschrijven graag vóór maandag 15 april bij je bestuurslid of rechtstreeks bij Nar via SMS naar  0477/92.61.46 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

   "------------"-------------"---------------"-------------"-------------"---------------"-------------"---------

Naam: …………………………………………                                                                                 Tel.  0…./………………………….

schrijft in voor: -de wonderbare visvangst op 18 mei -als deelnemer:  …. X 20 € =…..

                                                                                                      wenst vis-uitrusting: ja / neen

                                                                                               -als figurant:       …. X 10 € = …..  

 

    - het Paasontbijt  paasmaandag op  22 april  voor totaal …. personen.

Hierbij inbegrepen zijn  …………… kinderen van -12 jaar.

Ik voeg hierbij …….. €.                                       ….. x zoutvrij brood (aankruisen indien gewenst)

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.