Raakkrantje September 2023

Elk jaar mogen we op onze startavond méér gasten verwelkomen. Een goede reden  om aan deze beproefde formule zo weinig mogelijk te veranderen. Blijven dus behouden: het overlopen van het nieuwe jaarprogramma, bijkomende informatie over enkele specifieke activiteiten zoals het 3-daagse weekend,  een beetje nostalgie met foto’s uit de oude doos en vooral genieten van het gezellig samenzijn. Er was toch nog iets? Ah ja, die tournées?! Dat gaan we ook niet veranderen… Die blijven voor ónze rekening. Wij verwelkomen je dus heel graag op vrijdag 8 september vanaf 19.30 u in de kleine zaal van het Kristoffelheem!  Tot dan!

-0-0-0-0-

In onze vakantie-mail meldden wij reeds dat je zondag 10 september best kon vrijhouden, want dan verwachten we jou voor onze fietsnamiddag om 13.30 u aan ’t Kristoffelheem. Wilfried en Jamper stippelden een tocht uit van 43 km in de richting van Kerkhoven en Lommel. We fietsen o.a. “door de bomen”.  Hoofdbekommernis is steeds het vinden van een geschikte halteplaats, gezien de grootte van onze groep. Zowel bij de heen- als bij de terugrit is daar dus voor gezorgd. Trouwens, op de terugweg is het rondje voor onze rekening. We verwachten terug te zijn rond 18.00 u voor de koffietafel met broodjes en taart.

Inschrijving: bij je bestuurslid of rechtstreeks bij Guido: mailen → Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of sms naar 0473/33.95.40  ten laatste donderdag 7 september !

Prijs:   15 € per persoon (kan/mag liefst gestort worden zoals steeds op BE87 0682 0622 8794 van KWB Oostham (maar denk eraan: óók verwittigen bij Guido of je bestuurslid !)

-0-0-0-0-

Als je vroeger iemands telefoonnummer nodig had, zocht je dat in een telefoonboek. Dat behoort nu in ’t museum en vaste nummers gaan dezelfde weg op. Mobiele nummers moet je vragen aan de persoon in kwestie, en dat is wat we hier  willen doen. We zouden graag jouw nummer in een bestand willen stoppen, zodat we je kunnen contacteren mocht dat om een of andere reden nodig of nuttig  zijn, bv. om een last-minute berichtje te sturen. Mag het? Je mag het bezorgen via je bestuurslid of eventueel mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doorsturen naar zijn nr 0473/33.95.40.  Maar denk om ook jouw naam erbij te vermelden.  Bij voorbaat dank. (P.S.: één nummer + naam per gezin is voldoende).

 

"-------------"-------------"---------------"-------------"-------------"---------------"-------------"---------

 

Naam: …………………………………………………………..  GSM nr. ……………../………………………….

Maak je gebruik van WhatsApp?    Ja……            Neen….  (omcirkel wat van toepassing is)

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.