Raakkrantje  Juli - Augustus 2019

 

Wie dacht dat we dit jaar nog eens een zachte(re) zomer gingen krijgen, is er intussen weer aan voor de moeite.

De barbecues, Werchter, de Tour… de vakantiesfeer is weer overal te voelen.

 

Naar goede traditie worden de meeste verenigingsactiviteiten weer voor een paar maanden op nul gezet, en dat gaan wij uiteraard ook doen. Alhoewel.  Tijdens de vakantie zal er o.a. toch weer een team op verkenning moeten gaan om het weekend van volgend jaar te gaan verkennen en in mekaar te puzzelen.

 

Want in september  verwachten we jullie allemaal voor de voorstelling van ons nieuwe jaarprogramma en dan willen toch al een en ander over dat weekend kunnen vertellen!  Bij een lekker wijntje en/of  pintje bier –op onze kosten overigens- wordt het allicht weer een gezellige avond onder vrienden.  Noteer dus maar die vrijdag 6 september  19,00u in je agenda!

Voeg daar dan ook maar meteen zondag 15 september aan toe voor onze fietsnamiddag met bijhorende koffietafel ter afsluiting!

Méér hierover lees je uiteraard in ons Raakkrantje van september.

Intussen hopen we jullie hier of daar te mogen ontmoeten op een of ander zonnig terras! Maar denk er aan: een verstandig mens kent z’n grenzen! Een eenvoudige tip? Stop met drinken zodra je het etiket niet meer kan lezen!

 

IN EXTREMIS kunnen we jullie meteen ook uitnodigen voor een avondje ZOMERCINEMAH, want onze KWB-afdeling verzorgt de voorstelling van VRIJDAG 9 AUGUSTUS...  meer info in het gemeentelijk infoblad!

          locatie: monumentenpark (aan de kerk)   vanaf 19,00u

          film: vertoning om 21,30 u: "BEAUTIFUL BOY" (een Belgische film van Felix Van Groeningen).

NB: breng gerust je picknick mee, wij zorgen voor drank (aan democratische prijzen)!!

 

 Nu alvast de groeten van Wilfried, Ludo, Fons, Jamper, Pol, Nar, Freddy, Marcel, Martin, Leo en Guido.

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.