Beste Vriend(-in) KWB-er,

Ook dit jaar is ons eerste streefdoel  activiteiten te organiseren die aanspreken en zinvol zijn. Daarbij behouden we niet alleen de “vaste waarden” maar proberen we vooral ook enkele nieuwigheden in ons programma op te nemen in de hoop  ook jou op één of meer van onze initiatieven te mogen begroeten.  Welkom!

SEPTEMBER

Op vrijdag 6 september steken we van wal met een traktatie tijdens een algemene ledenvergadering en  de voorstelling van ons jaarprogramma! 

Zondag 15 september is onze volgende afspraak voor een fietsnamiddag naar de vallei van de Zwarte Beek. Afsluiten doen we zoals steeds met een koffietafel. 

 

OKTOBER

Slechts enkele keren per jaar zet het Revalidatie & MS Centrum Pelt zijn deuren open voor bezoekers. Wij kregen een optie voor dinsdag 8 oktober.  (Nieuw)

Voor onze herfstwandeling op zondag 20 oktober gaan we  op stap in de Lommelse Sahara. Vorig jaar door de lezers van HBVL uitgekozen tot “Mooiste wandeling van België”.  Ook hier ronden we af rond de tafel.

 

NOVEMBER

Zondag 24 november: onze vaste afspraak waarop wij u de lekkerste mosselen willen aanbieden. Nog steeds dé enige rots in de (financiële) branding van onze KWB!

 

DECEMBER

Elk jaar volledig uitverkocht, maar dit keer waren wij er tijdig bij om een groepsreservatie te bekomen voor het alom geprezen eindejaarsconcert van de Koninklijke Muziekkapel van de  Gidsen op donderdag 5 december! (Nieuw)

Kerstmarkten blijven populair. ’t Wordt bovendien nog gezelliger als je er met een groep vrienden naartoe kan gaan. Wij reserveerden plaatsen op de Cultuurbus-trip naar Valkenburg op zaterdag 14 december. (Nieuw)

 

JANUARI

Een avondje kaartspelen:  nog altijd een van de gezelligste bezigheden op een lange en koude winteravond. We schudden de kaarten op vrijdag 24 januari!

Zaki en Muziek: als een van de bekendste DJ’s van Vlaanderen kan hij als geen ander  vertellen over muziek en wat die met ons doet! Op donderdag 30 januari, in het CC  Leopoldsburg: “Sticky Songs”. Wedden dat dat ze in je oor blijven plakken! (Nieuw)

 

FEBRUARI

Zaterdag 8 februari: ons jaarlijks ledenfeest. Samen eten en drinken rond een feestelijk gedekte tafel: gezelligheid voor een vriendenprijsje: de KWB op z’n best!

Gin & Tonic zijn erg populair de laatste tijd. Al veel over gehoord, maar nog niet geproefd? Kom er alles  -proefondervindelijk-  over te weten tijdens onze gin & tonic avond op vrijdag 28 februari! (Nieuw)

 

MAART

Zondag 15 maart: Nationale KWB-wandeldag in onze onmiddellijke omgeving: Koersel.

Zaterdag 28 maart:  5de editie van het grandioos succes “Let’s Dance!”   Een ganse avond muziek uit de jaren 1960-1979 mèt echte DeeJays en 45-toerenplaatjes!  Plezier en gezelligheid troef!

 

APRIL

Paasmaandag 13 aprilOntbijten zijn momenteel razend populair. Het onze was een baanbreker. Reeds méér dan 30 jaar trouw  aan zichzelf: nog steeds eenvoudig, nog altijd even goedkoop!

“De fabrieken gaan failliet, in Charleroi. En het geld stroomt naar de Maas, in Charleroi.” zingt Tom Pintens in zijn liedje. Kom mee op verkenning in onze daguitstap naar deze boeiende stad op zaterdag 25 april. (Nieuw)

 

MEI

Na het grote succes van vorig jaar kunnen we niet nee zeggen op het algemene verzoek om het nog eens over te doen: grote hengeldag – dit keer mét barbecue- op zaterdag 9 mei!

Van vrijdag 22 tot zondag 24 mei, het weekend van O.H. Hemelvaart, organiseren we onze 16de  meerdaagse trip per autocar. We gaan op ontdekking in Noord-Holland;  Alkmaar, Enkhuizen, Volendam, Haarlem: méér dan voldoende om er weer een mooi weekend van te maken.  En zoals naar gewoonte: kwaliteit en variatie aan kostprijs. M.a.w.:  ons KWB-label!

 

JUNI

Zondag 14 juni: fietstocht met ‘n drankje onderweg en ‘n  hele hap achteraf!

Ook in deze maand : onze samenaankoop van huisbrandolie !

 

Verdere details over deze activiteiten  in ons maandelijks tijdschrift “Raak" maar ook

  • in ons eigen Raakkrantje
  • via je eigen bestuurslid
  • én…. op kwboostham.be !

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.