Beste Vriend(-in) KWB-er,

Met onze hechte groep bestuursleden trachten wij elke maand ten minste één keer onze leden samen te brengen in een zinvolle activiteit. Ook dit jaar hebben wij getracht enkele nieuwigheden in ons programma op te nemen, en wij hopen ook jou op één of meer van onze initiatieven te mogen begroeten.

Welkom!

SEPTEMBER

Op vrijdag 7 september steken we van wal met een traktatie tijdens een algemene ledenvergadering en  de voorstelling van ons jaarprogramma!

Zondag 23 september is onze volgende afspraak voor een fietsnamiddag naar de vallei van de Zwarte Beek. Afsluiten doen we zoals steeds met een koffietafel.

OKTOBER

Voor onze herfstwandeling op zondag 21 oktober gaan we  op stap in de omgeving van het Koersels Kapelletje. Enkele bekwame natuurgidsen maken er een boeiende namiddag van. Ook hier ronden we af rond de tafel.

NOVEMBER

Vrijdag 16 november hebben we rendez-vous met “The Bootleg Sixties” in het Casino te Beringen.  NIEUW!

Zondag 25 november: onze vaste afspraak waarop wij u de lekkerste mosselen willen aanbieden, moet er voor zorgen dat er  weer voldoende geld in de KWB-lade komt!

DECEMBER

Een bowling-avondje is altijd een leuke bedoening! Wij nodigen je uit om de strikes & spares aaneen te rijgen op vrijdag 14 december.                                  NIEUW!

JANUARI

Een avondje kaartspelen:  nog altijd een van de gezelligste bezigheden op een lange en koude winteravond. We schudden de kaarten op vrijdag 25 januari!

 

FEBRUARI

Zaterdag 9 februari: ons jaarlijks ledenfeest. Samen eten en drinken rond een feestelijk gedekte tafel: gezelligheid voor een vriendenprijsje: de KWB op z’n best!

Op vrijdag 22 februari stellen wij je een bevlogen spreker voor. Onderzoeksjournalist bij Knack en MO-magazine, Kristof Clerix, komt een en ander -uit welingelichte bron- uit de doeken doen!                                   NIEUW!

MAART

Vrijdag 1 maart komt  Jacques Vermeire, de man van duizend-en-één smoelen en typetjes, samen met Ruben Van Gucht naar Leopoldsburg. Wij zullen er ook bij zijn.                                                                    NIEUW!

Zaterdag 30 maart: 4de editie van het grandioos succes “Let’s Dance!”   Een ganse avond muziek uit de jaren 1960-1979 mèt echte DeeJays en 45-toerenplaatjes!  Plezier en gezelligheid troef!

APRIL

Op dinsdag 2 april hebben wij voor jou een welgevulde daguitstap samengesteld: eerst brengen we een bezoek aan het Vlaams Parlement en ’s namiddags ben jij bij de eersten om het Afrika-museum in Tervuren te betreden in  zijn volledig gerestaureerde en vernieuwde glorie!                                                                                NIEUW!

Paasmaandag 22 april:  Ontbijten zijn momenteel razend populair. Het onze was een baanbreker en  nog steeds het populairste ontbijt van het jaar!

MEI

Dinsdag 14 mei mogen vooral onze dames niet ontbreken op deze bijzondere afspraak.   Op het programma: geen slappe koffie maar wel  thee in vele varianten!                                                                         NIEUW!

Van vrijdag 31 tot zondag 2 juni, het weekend van O.H. Hemelvaart, organiseren we onze 15de meerdaagse trip per autocar. We gaan op ontdekking in Poperinge-Heuvelland en Saint-Omer:  méér dan voldoende om er weer een mooi weekend van te maken.  En zoals naar gewoonte: kwaliteit en variatie aan kostprijs. M.a.w.:  ons KWB-label!

JUNI

Zondag 16 juni: fietstocht met ‘n drankje onderweg en ‘n  hele hap achteraf!

Ook in deze maand : onze samenaankoop van huisbrandolie !

“Je hoort nog van ons…” voor verdere details over deze geplande activiteiten

ü in ons maandelijks tijdschrift “Raak"

ü in ons eigen Raakkrantje

ü via je eigen bestuurslid

 

ü maar….  ook op www.kwboostham.be !

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.