Beste Vriend(-in) KWB-er,

Ons eerste streefdoel is activiteiten organiseren die aanspreken en zinvol zijn. Daarbij behouden we niet alleen de “vaste waarden” maar proberen we vooral ook enkele nieuwigheden in ons programma op te nemen in de hoop  ook jou op één of meer van onze initiatieven te mogen verwelkomen!

 

SEPTEMBER

Op vrijdag 8 september steken we van wal met een traktatie tijdens een algemene ledenvergadering en  de voorstelling van ons jaarprogramma! 

Zondag 10 september is onze volgende afspraak voor een fietsnamiddag. Afsluiten doen we zoals steeds met een koffietafel. 

OKTOBER

Op zondag 8 oktober gaan we weer samen genieten van het  prachtige kleurenpalet dat de  natuur ons biedt tijdens onze herfstwandeling.  De gezelligheid van de koffietafel achteraf mag daarbij zeker niet ontbreken.

Zaterdag 21 oktober wordt de grote finale van “ Let’s Dance”.  De titel “One for the Road” staat voor de grandioze apotheose van deze onvergetelijke serie avonden!

NOVEMBER

Vrijdag 3 november proberen we uit de Allerzielensfeer te komen met een daguitstap naar Brussel.

Op Zondag 19 november is het weer  “alle hens aan dek”  voor onze jaarlijkse eetdag.

Vroeger heette dat: “Geld in het laatje brengen”, nu is het trendy om het “crowdfunding” te noemen.

DECEMBER

Op vrijdag 8 december willen we een aantal oude volksspelen in ere herstellen. Ervaar met ons het contrast met bv. een spelletje “patience” of “solitaire” in je eentje?

JANUARI

Een avondje kaartspelen:  nog altijd een van de gezelligste bezigheden op een lange en koude winteravond. Voor een gans varken mag er wel eens op tafel geklopt worden!  De kaarten worden geschud op vrijdag 12 januari!

FEBRUARI

Zaterdag 17 februari: ons jaarlijks ledenfeest. Samen eten en drinken rond een feestelijk gedekte tafel: gezelligheid voor een vriendenprijsje: de KWB op z’n best!

MAART

-We moeten  nog even wachten op sluitende afspraken maar we trachten een (reeks) kookavonden te organiseren met Hammenaren van allochtone origine.

-We zoeken het soms te ver: we plannen een Limburg-dag.

-Het hoeft niet altijd bier te zijn: wat dacht je van een avondje cognac of calvados?

APRIL

Paasmaandag 1 april: Een aprilgrap?  Die bestaan, maar ons ontbijt is het zeker niet! Reeds méér dan 30 jaar trouw  aan zichzelf: nog steeds eenvoudig, nog altijd even goedkoop!

MEI

Van vrijdag 3  tot zondag 5  mei organiseren we onze 18de  meerdaagse trip per autocar: dit jaar wordt het Zeeland. En zoals naar gewoonte: kwaliteit en variatie aan kostprijs. M.a.w.:  ons KWB-label!

Op zaterdag 18 mei gaan we weer een dagje 'de hort op', ditmaal naar 't STAD (Antwerpen dus) voor een bezoek aan de haven en een theatervoorstelling.

JUNI

Voor zaterdag 1 juni reserveerden wij opnieuw een vijver voor onze grote hengeldag.

We voorzien 3 categorieën: voor dummies, beginnelingen en gehaaiden.

Zondag 16 juni: dagfietstocht met ‘n drankje onderweg en ‘n  hele hap achteraf!

Ook in deze maand : onze samenaankoop van huisbrandolie.

 

Verdere details over deze activiteiten  in ons maandelijks tijdschrift “Raak" maar ook

  • in ons eigen Raakkrantje
  • via je eigen bestuurslid
  • én…. op kwboostham.be !

 

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.