Beste Vriend(-in) KWB-er,

Ook dit jaar is ons eerste streefdoel  activiteiten te organiseren die aanspreken en zinvol zijn. Daarbij behouden we niet alleen de “vaste waarden” maar proberen we vooral ook enkele nieuwigheden in ons programma op te nemen in de hoop  ook jou op één of meer van onze initiatieven te mogen begroeten.  Welkom!

 

SEPTEMBER

Op vrijdag 10 september steken we van wal met een traktatie tijdens een algemene ledenvergadering en  de voorstelling van ons jaarprogramma! 

Zondag 12 september is onze volgende afspraak voor een fietsnamiddag. Afsluiten doen we zoals steeds met een koffietafel. 

 

OKTOBER

Diep in ondergrondse opslagplaatsen in Mol wordt door Euridice onderzoek verricht ivm het stockeren van radioactief afval. Wij combineren dit met een bezoek aan De Biehal  op dinsdag 5 oktober. 

Op zondag 17 oktober is het weer verzamelen voor onze herfstwandeling. Ook hier ronden we af rond de tafel.

Zaterdag 23 oktober: om covid-redenen moeten we onze 5de editie van Let's dance helaas nogmaals uitstellen tot ZATERDAG  14 MEI  2022.

 

NOVEMBER

Zondag 28 november: onze jaarlijkse eetdag waarop wij u de lekkerste mosselen willen aanbieden. Nog steeds dé  rots in de (financiële) branding van onze KWB!

 

DECEMBER

Zaterdag 11 december maken we een daguitstap per autocar in de omgeving van Kanne met bezoek aan een wijnkasteel. We sluiten de dag af op de kerstmarkt van Maastricht.

 

JANUARI

Een avondje kaartspelen:  nog altijd een van de gezelligste bezigheden op een lange en koude winteravond. We schudden de kaarten op vrijdag 21 januari!

Uitgesteld door de coronaperikelen naar niet afgesteld: vrijdag 28 januari gaan we naar een avondje cultuur in het CC van Leopoldsburg met Tim Oelbrandt en Lili Grace!

 

FEBRUARI

Zaterdag 12 februari: ons jaarlijks ledenfeest. Samen eten en drinken rond een feestelijk gedekte tafel: gezelligheid voor een vriendenprijsje: de KWB op z’n best!

 

MAART

Vrijdag 11 maart zetten we een boompje op rond het verhaal van de Bozel, een stuk Hamse familiegeschiedenis met een afdronk… van likeur!

 

APRIL

Paasmaandag 18 aprilOntbijten zijn nog steeds “in”. Het onze was een baanbreker. Reeds méér dan 30 jaar trouw  aan zichzelf: nog steeds eenvoudig, nog altijd even goedkoop!

Een avondje top-sfeer en ambiance kan er niet vlug te veel zijn: vrijdag 29 april voorzien we een optreden van “Les Truttes” in Casino Beringen.

 

MEI

Na het grote succes van de eerste editie kunnen we niet nee zeggen op het algemene verzoek om het nog eens over te doen: grote hengeldag – dit keer mét barbecue- op zaterdag 7 mei!

Zaterdag 14 mei: hopelijk derde keer, goede keer: na 2 keer uitstel een nieuwe poging: 5de editie van het grandioos succes “Let’s Dance!”   Een ganse avond muziek uit de jaren 1960-1979 mèt echte DeeJays en 45-toerenplaatjes!  Plezier en gezelligheid troef!

Van vrijdag 27 tot zondag 29 mei, het weekend van O.H. Hemelvaart, organiseren we onze 16de  meerdaagse trip per autocar. We gaan op ontdekking in Noord-Holland;  Alkmaar, Enkhuizen, Volendam, Haarlem: méér dan voldoende om er weer een mooi weekend van te maken.  En zoals naar gewoonte: kwaliteit en variatie aan kostprijs. M.a.w.:  ons KWB-label!

 

JUNI

Zondag 12 juni: dagfietstocht met ‘n drankje onderweg en ‘n  hele hap achteraf!

Ook in deze maand : onze samenaankoop van huisbrandolie !

 

Verdere details over deze activiteiten  in ons maandelijks tijdschrift “Raak" maar ook

  • in ons eigen Raakkrantje
  • via je eigen bestuurslid
  • én…. op kwboostham.be !

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.