Beste Vriend(-in) KWB-er,

Ook dit jaar is ons eerste streefdoel  activiteiten te organiseren die aanspreken en zinvol zijn. Daarbij behouden we niet alleen de “vaste waarden” maar proberen we vooral ook enkele nieuwigheden in ons programma op te nemen in de hoop  ook jou op één of meer van onze initiatieven te mogen begroeten.  Welkom!

 

SEPTEMBER

Op vrijdag 9 september steken we van wal met een traktatie tijdens een algemene ledenvergadering en  de voorstelling van ons jaarprogramma! 

Zondag 11 september is onze volgende afspraak voor een fietsnamiddag. Afsluiten doen we zoals steeds met een koffietafel. 

 

OKTOBER

Vrijdag 7 oktober maken we een daguitstap per autocar in de omgeving van Kanne met bezoek aan een wijnkasteel. We sluiten de dag af met een bezoek aan Maastricht.

Op zondag 23 oktober is het weer verzamelen voor onze herfstwandeling. Ook hier ronden we af rond de tafel.

 

NOVEMBER

Donderdag 10 november mogen wij een boeiende verteller verwelkom: Paul Vereecke komt met ons zijn ervaringen delen over zijn meerdere voettochten naar Compostella.

Zondag 20 november: onze jaarlijkse eetdag waarop wij u de lekkerste mosselen willen aanbieden. Meer dan ooit de melkkoe van onze KWB!

 

DECEMBER

Vrijdag 9 december organiseren we een gezellige volksspelenavond met "kerstbar". Die avond zorgen we in de grote zaal voor een gezellige kerstsfeer, en misschien komt de kerstman wel langs, wie weet. Kom je ook meedoen met onze volksspelencompetitie? (Klein)kinderen eveneens van harte welkom!

 

JANUARI

Een avondje kaartspelen:  nog altijd een van de gezelligste bezigheden op een lange en koude winteravond. We schudden de kaarten op vrijdag 20 januari!

 

FEBRUARI

Zaterdag 18 februari: ons jaarlijks ledenfeest. Samen eten en drinken rond een feestelijk gedekte tafel: gezelligheid voor een vriendenprijsje: de KWB op z’n best!

 

MAART

Zaterdag 25 maart zal het niet Let’s Dance 6.0 worden maar een heel nieuw concept waarin toch de “muziek van toen” centraal zal staan.

 DEZE ACTIVITEIT IS VERPLAATST NAAR ZATERDAG 21 OKTOBER 2023

APRIL

Paasmaandag 10 aprilOntbijten zijn nog steeds “in”. Het onze was een baanbreker. Reeds méér dan 30 jaar trouw  aan zichzelf: nog steeds eenvoudig, nog altijd even goedkoop!

 

MEI

Voor zaterdag 6 mei reserveerden wij opnieuw een vijver voor onze grote hengeldag die gevolgd wordt door een BBQ ter plekke.

Van vrijdag 12 tot zondag 14 mei organiseren we onze 17de  meerdaagse trip per autocar: dit jaar wordt het Monschau, Vogelsang en de Ardennen.  En zoals naar gewoonte: kwaliteit en variatie aan kostprijs. M.a.w.:  ons KWB-label!

 

JUNI

Zondag 11 juni: dagfietstocht met ‘n drankje onderweg en ‘n  hele hap achteraf!

Ook in deze maand : onze samenaankoop van huisbrandolie.

 

Verdere details over deze activiteiten  in ons maandelijks tijdschrift “Raak" maar ook

  • in ons eigen Raakkrantje
  • via je eigen bestuurslid
  • én…. op kwboostham.be !

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.