Beste “Let’s Dance” VIP,

we gaan door op het elan van de  vorige edities van Let’s Dance en daarom volgt op zaterdag 30 maart 2019  nummer 4! Jullie zijn hierop van harte uitgenodigd!

Als VIP genodigden geeft deze uitnodiging jullie een exclusief recht op voorinschrijving. Denk eraan: op voorhand inschrijven is altijd noodzakelijk!. Dit recht op voorinschrijving geldt tot 31 januari 2019.  Later inschrijven kan ook nog, maar de plaatsen zijn net zoals de vorige edities beperkt. Wie voor 31 januari inschrijft is dus zeker van een plaats. Vergeet ook de personen niet die je de vorige keer mee hebt ingeschreven, mogelijk krijgen ze geen aparte uitnodiging!  Andere vrienden of kennissen die willen meekomen? Schrijf ze in!

Hoe kunnen jullie inschrijven?

  1. schrijf € 25,00 per persoon over op rek. nr. BE20 0836 8352 5556  op naam van ‘'Let’s Dance 4 – Oostham”en vermeld onder de mededeling de namen van de deelnemers.
  2. stuur ter controle een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de namen van de deelnemers en de bijhorende mailadressen.

Voor € 25,00 p/p krijgen jullie een ganse avond muziek- en dansplezier uit de golden-oldie periode! We draaien enkel authentiek vinyl afgewisseld met video-animatie van jullie favoriete artiesten uit de sixties en seventies en we lonken ook al eens naar de eighties! Uiteraard zijn alle dranken (inclusief zware bieren en wijn en de obligate boterham met kipkap of kaas) eveneens inbegrepen!

Met vriendelijke groeten en tot dan,

het VPSH team

 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.