Don’t stop the dance! Dat is ons motto! Daarom presenteren we op zaterdag 28 maart 2020   “Let’s Dance 5”!

Opnieuw “back in time” met muziek uit de sixties, seventies en eighties! Een exclusieve vinylparty afgewisseld met leuke muziekvideo’s!

KWB-leden hebben, samen met de deelnemers van vorig jaar, een eerste recht op voorinschrijving tot 31 januari 2020. We raden aan om snel in te schrijven omdat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is! Vanaf 1 februari 2019 zijn de nog overige plaatsen vrij beschikbaar voor elke geïnteresseerde en dit tot het maximum aantal bereikt is.


Hoe inschrijven?

Inschrijven kan met bijgevoegd formulier. Dit formulier kan je aan jouw verantwoordelijke bezorgen of aan één van de op het formulier vermelde bestuursleden, aan hen kan je ook betalen. Inschrijven kan ook via mail op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vermeld steeds de namen van de deelnemers en hun emailadres! Betalen kan ook rechtstreeks op het rekeningnummer vermeld op het inschrijvingsformulier.

Zijn er vrienden, kennissen of familieleden geïnteresseerd in deelname? Schrijf ze gerust in!

Jouw inschrijving wordt pas definitief na betaling van € 22,50 per KWB- lid of € 27,50 voor de andere deelnemers. Wat krijg je voor dit bedrag? Naast de inkom, dranken (frisdranken, zware bieren en wijn….) voor de ganse avond, een boterham (of 2) en het bekende “vintage” gevoel : those were the days!

Wacht niet te lang, schrijf je nu in!

Het KWB bestuur

Het VPSH team

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.